Πρόσβαση

H Villa Pasifai βρίσκεται στην παραλία της Μουρτερής, ίσως την πιο μεγάλη παραλία της Εύβοιας, με άμμο και μικρό βοτσαλάκι. Αν και δεν την γνωρίζουν πολλοί, όσοι την ξέρουν την προτιμούν για την άνεσή της και την άγρια ομορφιά της. Η παραλία φημίζεται για τα καθαρά και βαθιά νερά της, καθώς βλέπει στο Αιγαίο. Είναι οργανωμένη, με ντουζ και καμπίνες για τους λουόμενους. Για τους λάτρεις του σερφ η παραλία της Μουρτερής προσφέρει ευκαιρίες για wind surfing και kite surfing. Για τους πιο...αραχτούς, διαθέτει καφέ, μπαράκια, ταβέρνες και ουζερί. Φυσικά πιάνουν όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας!

Η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα εύκολη οδικώς από τη γέφυρα της Χαλκίδας, παίρνοντας το δρόμο για Νότια Εύβοια (περίπου 82km ασφαλτοστρωμένου δρόμου ως τη Μουρτερή), ή με ferry boat από Ωρωπό προς Ερέτρια.

Για να μας επισκεφτείτε, προχωράτε προς Αμάρυνθο, στη συνέχεια Αλιβέρι και συνεχίζετε στη διασταύρωση στα Λέπουρα ευθεία προς Κύμη. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, μετά το Αυλωνάρι, υπάρχει ταμπέλα προς το χωριό Όριο και την παραλία Μουρτερή. Λίγο πριν φτάσετε στην παραλία της Μουρτερής θα δείτε την χαρακτηριστική πινακίδα που θα σας οδηγήσει στη Villa Pasifai.